прошу мене розбанити на дісккоррд серрвері мене взломали ія відновив діскорд
O Orest_2008 Новий гравець 15 Бер 2025 1 15 Бер 2025 #1 прошу мене розбанити на дісккоррд серрвері мене взломали ія відновив діскорд
Parkhyts ЧУВАК Технічна підтримка 9 Жов 2024 67 17 Бер 2025 #2 Вітаю, Шановний Гравець. [На розгляді]
Kirill Phantom Senior Moderator Технічна підтримка 9 Жов 2024 99 17 Бер 2025 #3 Вітаю, шановний гравець! Дякуємо вам за внесок у розвиток UKRAINE GTA 5. Зв’яжіться зі мною в Discord (NetheR_SkrapchiK) та надайте посилання на цю скаргу. [ На розгляді ]
Вітаю, шановний гравець! Дякуємо вам за внесок у розвиток UKRAINE GTA 5. Зв’яжіться зі мною в Discord (NetheR_SkrapchiK) та надайте посилання на цю скаргу. [ На розгляді ]
Kirill Phantom Senior Moderator Технічна підтримка 9 Жов 2024 99 19 Бер 2025 #4 Вітаю, шановний гравець! Дякуємо вам за внесок у розвиток UKRAINE GTA 5. Детально розібравшись у ситуації, виношу наступний вердикт: Цього разу вас буде розблоковано, проте надалі в оскарженні буде відмовлено. Натисніть, щоби розкрити... Спойлер: Порада Раджу вам не переходити за сторонніми посиланнями та забезпечити надійний захист своїх облікових записів. | Схвалено |
Вітаю, шановний гравець! Дякуємо вам за внесок у розвиток UKRAINE GTA 5. Детально розібравшись у ситуації, виношу наступний вердикт: Цього разу вас буде розблоковано, проте надалі в оскарженні буде відмовлено. Натисніть, щоби розкрити... Спойлер: Порада Раджу вам не переходити за сторонніми посиланнями та забезпечити надійний захист своїх облікових записів. | Схвалено |